Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Gorillaz обявиха нов албум и пуснаха сингъл (ВИДЕО)

01 юни 2018, 15:44 часа • 1597 прочитания

Чисто новият студиен албум на Gorillaz, озаглавен The Now Now, ще излезе на 29-ти юни и съдържа 11 нови песни от “най-успешната виртуална група в света” и е продуциран от Gorillaz с James Ford и Remi Kabaka, и записан изцяло в Studio 13 в Лондон през февруари тази година.

В албума участват редица гост звезди, а бандата се завръща към същността на творческия си екип: синекосият добродушен 2D (вокали), умното лошо момиче от Япония Noodle (китара), бруклинският философ Russel Hobbs (барабани). А с временното изключване на Murdoc Niccals, бас китарата в новия албум се поема от Ace.

Слънчевото ново видео към първото парче от албума “Humility”, в което 2D кара кънки, е с участието на Jack Black. То е режисирано от Jamie Hewlett и е заснето изцяло във Венис, Калифорния миналия месец.

Gorillaz тръгват на път това лято за турнето си “The Now Now Tour”, с което ще посетят някои от най-големите фестивали в Европа, и ще направят единствения си концерт във Великобритания тази година на фестивала Boomtown Festival в Хемпшир на 11-ти август.

The Now Now – съдържание:

1. Humility – feat George Benson

2. Tranz

3. Hollywood – feat Snoop Dogg + Jamie Principle

4. Kansas

5. Sorcererz

6. Idaho

7. Lake Zurich

8. Magic City

9. Fire Flies

10. One Percent

11. Souk Eye

Албумът The Now Now ще бъде наличен във формати на CD, плоча и дигитално, както и в колекционерско издание от делукс версия на бокс сет от винили от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес