Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Fun Lovin' Criminals разтанцуваха София така, както само те умеят (СНИМКИ)

23 октомври 2024, 12:18 часа • 400 прочитания

Концертът на Fun Lovin' Criminals в City Stage в София на 22 октомври се случи точно така, както всички очакваха - по забавен, приятелски и супер игрив начин.

Фотограф: Румина Георгиева/Licata.bg

Събитието, организирано от Fest Team, бе открито от българската банда Greesh, чийто вокалист и фронтмен Гриша Георгиев само преди дни даде специално интервю за Actualno.com. Родното трио, което за концерта се трансформира в квартет, ударно раздвижи публиката и не просто подгря, а направо зареди хората с максимално много енергия, с която да посрещнат американските легенди Fun Lovin' Criminals.

Още: GREESH излизат лице в лице с доверието и предателството с новото парче "Нямам нищо за теб"

А когато и техният ред дойде, настроението гръмна под звуците на фънк, рок и рап - запазеното звучене на FLC. Трудно е да се описва емоцията от един концерт и само онези, които са го преживели на живо, могат да разберат написаните думи.

Фотограф: Румина Георгиева/Licata.bg

За сметка на това при страхотни снимки като тези на нашите приятели от Licata.bg, емоцията все пак успява да бъде максимално предадена. Вижте всички яки кадри от концерта на Fun Lovin' Criminals и Greesh в галерията на Licata.bg още сега. А следващия път просто си вземете билети и преживейте подобно събитие по единствения правилен начин - на живо.

Още: Чехите Symphonity ще са съпорт на Таря Турунен и Марко Хиетала в България

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес