Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Брайън Джонсън може да се завърне на сцената

06 октомври 2016, 09:52 часа • 9620 прочитания

Бившият вокалист на AC/DC Брайън Джонсън може да се завърне на сцената до няколко месеца. Това беше съобщено от откривателя на безжичния апарат за вътрешно ухо Стийв Амброуз.

Припомняме, че Джонсън отпадна от финалните концерти в подкрепа на албума „Rock Or Bust“ заради проблеми със слуха.

С развитието на технологията се очаква да се намери и решение, което да позволи на Брайън Джонсън да бъде изложен на силен шум, който да не уврежда допълнително слуха му.

„Не бих се изненадал през следващите шест до дванайсет месеца да намерим нещо за Брайън, както и за други хора, което той може да използва, за да се върне на сцената без всякаква опасност за слуха му“, заяви Амброуз.

Той допълни, че ще развие технологията допълнително, след което очаква да получи „зелена светлина“ от лекарите на Брайън, за да тества прототипа с него.

„Трябва да сме сигурни, че той може да тества продукта безопасно – без да бъде увреден неговият слух. Аз очаквам тези тестове да преминат много успешно“.

Стийв Амброуз обясни, че участието на Брайън Джонсън в неговия проект е помогнало за привличането на вниманието на големи компании, което е ускорило процеса по развитието на технологията му.

Стискаме палци всичко да мине успешно и в следващите месеци да видим отново големия Брайън на сцената!

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес