Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Билетите за октомврийското турне на Горан Брегович са вече в продажба

01 април 2019, 14:58 часа • 4460 прочитания

Продажбата на билети за есенното турне на Горан Брегович през октомври стартира. Първите  300 билета за всеки от градовете Варна (4 октомври, Дворец на културата и спорта), Велико Търново (5 октомври, ДКС „Васил Левски“)  и София (6 октомври, зала 1 на НДК)  са с 10% отстъпка. След изчерпването им билетите могат да бъдат закупени на стандартни цени между 35 и 65 лв., ето защо организаторите съветват феновете да се сдобият с ценните пропуски още от сега, за да се възползват от условията.

Както стана ясно, след двата концерта в Пловдив през миналата година, легендата на балканската музика и тази година ще гостува в България, този път за цели три концерта.

Този път програмата, с която ще го видим на сцената заедно с прословутия „Оркестър за сватби и погребения“,  е The Best of Goran Bregovic – това означава че ще чуем 100% хитове, с които през годините музикантът радва хиляди по света със своето специфично звучение, почерпило вдъхновение от музиката на Балканите.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim, Билетен център НДК, Туристически информационен център Велико Търново и Дворец на културата и спорта Варна.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес