Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Виталий Кличко: Пулев не може да се мери с брат ми

28 април 2014, 11:48 часа • 47245 прочитания

Кубрат Пулев е най-вероятният следващ съперник на Владимир Кличко, макар че това все още далеч не е сигурно. Все пак немските медии попитаха не Владимир, а брат му Виталий какво мисли за Кобрата. "Силен е , не трябва да бъде подценяван, но в момента никой не може да се мери с брат ми. Срещу Леапай Володя се би като по учебник, игра перфектно, не направи нито една грещка", каза Виталий, който беше световен шампион до края на 2013 г.

Повечето от сайтовете пък определиха Пулев като един от най-тежките варианти за Кличко. Ако правилниците бъдат спазени, двамата ще трябва да се срещнат през есента.  Според собствениците на немския клуб Зауерланд - Кале и Нисе Зауерланд, където се подготвя българинът, Кличко няма никъде повече да бяга от Кубрат Пулев, пише 7 дни спорт. Те са категорични, че украинецът първо трябва да защитава титлите си срещу Кобрата, а не може да гони титлата на WBA.

"WBA нареди победителят от мача Ареола - Стивърн да се бие с претендента за техния пояс Деонте - Уайлдър. Така че според правилата на федерациите Пулев трябва да е следвашият съперник на Кличко", коментират босовете на Зауерланд.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес