Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В шок: Реакцията на Усик, когато Нгану прати Фюри в нокдаун (ВИДЕО)

30 октомври 2023, 12:06 часа • 3618 прочитания

Световният шампион по бокс в тежка категория Олександър Усик остана меко казано шокиран от удара на Франсис Нгану, с който прати Тайсън Фюри в нокдаун. В крайна сметка Циганския крал успя да стигне до много спорна победа (ВИДЕО), но Нгану определено очарова феновете.

Фюри в нокдаун - как реагира Олександър Усик?

Усик бе на първите редове за двубоя между Фюри и Нгану в Саудитска Арабия, за да гледа на живо потенциалния си следващ съперник на ринга. Двамата с Фюри трябва да премерят сили за определяне на абсолютен шампион в тежка категория - мач, който се отлага от доста време.

Тайсън Фюри - Олександър Усик

Усик остана в шок

В третия рунд, когато Нгану прати Фюри на пода, камера успя да улови реакцията на Усик в трибуните. Украинецът остана меко казано шокиран от това, че Циганския крал падна на земята, и то в мач, в който бе определян от мнозина като "демонстративен".

Очаква се битката между Фюри и Усик да се проведе на 23 декември. По-рано пък имаше информации, че двамата може да се бият на епична галавечер, в която да се състои и "подгряващ" мач между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес