Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Украйна отложи сватбата на Кличко

06 май 2014, 10:57 часа • 31294 прочитания

Световният шампион в тежка категория Владимир Кличко отложи сватбата си за неизвестно време. Причината е събитията в Украйна, пише washingtonpost. За решението си, 38-годишният украинец получи подкрепата и на годеницата си Хейдън Панитиер.

"Всичко, което се случва в Украйна определено спряха неща. Но ние имаме време", казва 24-годишната кандидат булка пред Parade Magazine, през април.

Политическата криза в родината на боксьора скоро няма да се разреши, а това означава, че и сватбата ще почака. Кличко и актрисата, която играе в тв-продукцийте Герои и Нешвил направиха годеж през октомври миналата година. Двамата са гаджета от 2008 г., а любовта им издържа във времето, въпреки че те са постоянно раделени.

Кличко, който сега живее в Германия, все още има много силна връзка с родината си и най-вече с политическите събития и кризата. Неговият брат Виталий Кличко е един от лидерите на опозицията, които накараха бившия президент Виктор Янукович да напусне властта. Виталий Кличко продължава да води украинския Демократичен алианс за реформи.

 

 

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес