Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Reebok представя несравнимо бързата Z-серия обувки за бягане

20 март 2014, 15:45 часа • 40587 прочитания

През тази година Reebok представя най-новата си колекция спортни обувки - Reebok ZSERIES. Техният дизайн е вдъхновен от доброто представяне на гумите ZRated, които се използват при най-бързите спортни коли. Те са специално направени, за да се използват при коли, които развиват скорост 240 км/ч. Повърхността им е изработена по начин, който позволява да се направи максимален контакт със земята и бързо да се влиза и излиза от завоите с висока скорост. Колекцията Reebok ZSERIES също е създадена, за да се развиват високи скорости.

Обувката за тренировка ZQUICK е изработена от уникална пяна и нейната нарязана подметка наподобява повърхността на състезателна автомобилна гума. Това спомага за по-добър контакт с повърхността, за омекотяване при пристъпването и за контрол на движението. Освен това, обувката е изключително лека. Прорезите на подметката й позволяват да се угъва и разтяга в посоката на крака, като така се увеличава повърхността, която е в допир със земната повърхност. В резултат, ZQUICK дава възможност за бързо ускорение и лесен контрол при висока скорост. Освен това горната повърхност на обувката е направена с NanoWeb технология, която поддържа крака стабилен и дава допълнителен контрол на движението. Така трениращият може да се движи с висока скорост дори и в завоите. В комбинация с гладката, почти безшевна външна повърхност, ZQUICK е точната обувка, която осигурява гладко и бързо бягане.

„В Reebok ние се стремим да изработваме иновативни и уникални като представяне спортни обувки за бягане“, заяви Бил МакИнис, директор отдел Бягане в Reebok. „Ние искаме да накараме хората да нарушат зоната си на комфорт и да опитат нови неща в бягането, които ще им помогнат да постигнат целите, които си залагат при тренировка. Вярваме, че разнообразието на програмата за бягане като промяна на скорост, дистанция, терен, ще спомогнат за поддържането на интерес към спорта за хората, които тичат, независимо от тяхното ниво на подготовка. ZQUICK и идеалната обувка за тези, които искат да станат по-бързи“.

Reebok ZQUICK можете вече да намерите в магазините в цялата страна.

Reebok International , със седалище в Кантон, САЩ, е водещ в света дизайнер и производител на спортни, фитнес и ежедневни обувки, дрехи и оборудване. Световната марка Reebok е пионер в производството на спортни стоки с богат натрупан опит в областта на бягането, тренировките и фитнес упражненията. Като дъщерно дружество на adidas Group, Reebok работи множеството направления на марката Reebok, Reebok-CCM Hockey и Sports Licensed Division. За допълнителна информация посетете www.reebok.com. Или открийте Reebok в интернет на следните места:

• http://reesha.re/plus

• http://facebook.com/reebok

• http://twitter.com/reebok

• http://youtube.com/reebok

• http://news.reebok.com/

 

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес