Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Президентът на федерацията захапа Антъни: На крива ракета космосът й пречи

20 септември 2023, 18:35 часа • 1768 прочитания

Председателят на Българска федерация по плувни спортове Георги Аврамчев отправи сериозни критики към Антъни Иванов, с когото са в конфликт. Ръководителят на родната централа коментира още постиженията на Петър Мицин и представянето на Йосиф Миладинов.

Аврамчев критикува Иванов

"Мицин е преминал 20 допинг проверки и всички са отрицателни. За да се ратифицира световния рекорд за юноши, първо трябва да излезе допинг пробата. Състезателите приемат само витамини. Антъни прекали - говори срещу съотборниците си, срещу бившия си треньор Вакареев. На крива ракета космосът й пречи. Как беше - "наспах се, дойдох, видях и завърших пети", каза Аврамчев по повод изказвания на Антъни Иванов.

ОЩЕ: Петър Мицин няма намерение да ходи в САЩ, ще се готви в България

Антъни Иванов

Мицин е запалил останалите

Председателят на федерацията е доволен, че успехите на Петър Мицин са запалили и останалите му съотборници да тренират повече и да се стремят към неговите резултати. "Мицин запали останалите. Всички тренират с голямо желание, видяха, че може", каза той.

Формата на Йосиф Миладинов

"Йосиф имаше застой, след Игрите в Токио не издържа на славата, отпусна се, тренираше по малко, боледува и от КОВИД-19, което оказа влияние. Но вярвам, че си е взел поука и ще бъде във форма за Олимпиадата в Париж", смята Аврамчев относно регреса на Миладинов.

ОЩЕ: Антъни Иванов с пореден залп: Защо им е да учат, по-добре да плуват и да не знаят много

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес