Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

По дънки, но с финес: Йордан Йовчев показа, че още го може (ВИДЕО)

29 септември 2023, 19:04 часа • 8736 прочитания

Легендарният български спортист Йордан Йовчев показа, че се намира в прекрасна форма, и все още владее тънкостите на своя любим уред в спортната гимнастика - халките. Единственият ни състезател, взел участие в рекордните шест поредни издания на олимпийски игри, демонстрира своята класа, макар и да не беше облечен по най-подходящия начин.

Йордан Йовчев събра погледите в Белгия

В Антверп (Белгия), където от 30 септември до 8 октомври ще се проведе Световното първенство по спортна гимнастика, Йовчев пак успя да събере погледите на всички любители на този спорт. 50-годишният ни сънародник представи завидно съчетание, включващо впечатляващи елементи и отлично приземяване. И всичко това по дънки!

НАСКОРО: Прекрасно! Сребро за България от Световната купа по спортна гимнастика (СНИМКИ)

 

 

 

 

Кой е част от българската делегация

Сребърният медалист от Игрите в Атина 2004 е посланик на шампионата. В българската делегация са още президентът на федерацията Красимир Дунев, както и бившият национал Кристиян Иванов. В надпреварата ще се включат Йордан Александров и Кевин Пенев. Те започват борбата за олимпийски квоти във втория квалификационен ден на Световното първенство (1 октомври) със съчетанията на висилка.

ОЩЕ: 302 дни до Париж 2024: Индианецът, който осиротя на 12, но стана олимпийски шампион

спортна гимнастика Йордан Йовчев

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес