Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Махмуд Чар изуми: Кубрат е страхотен, обмислям да живея в България (ВИДЕО)

30 септември 2024, 17:25 часа • 836 прочитания

Предстоящият опонент на Кубрат Пулев - Махмуд Чар, вече е на родна земя за официалното обявяване на битката за регулярната световна титла на WBA. Чар и Пулев вече имат дата за битката в София, а ливанецът с германски паспорт обяви Кобрата за страхотен боксьор и добави, че обмисля да си купи къща и да живее в България.

Махмуд Чар показа респект към Кубрат Пулев

"Трудно се става шампион, но по-трудно е да задържиш колана. Трябва да работя два пъти по-усилено. 100% ще задържа титлата! Обичам България. Знам, че предния път публиката подкрепяше Пулев, защото е национален герой", каза Чар на летището в София пред камерата на bTV.

Кубрат Пулев и Махмуд Чар

"Той е страхотен боксьор, страхотен шампион. Направил е много за България, за народа ѝ. Той беше много силен при аматьорите. Уважавам го много", сподели Махмуд. И добави: "Говорих си с приятелите, че може да си купя къща тук, да бъде мой втори дом - да живея в Дубай, а лятото да съм тук в София. Тук е страхотно!"

Чар и Кубрат трябваше да се боксират още в началото на годината, но мачът пропадна заради контузия на ливанеца. Това наложи Кобрата да се изправи срещу украинския Хълк.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес