Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Когато Уайлдър приспа Фюри, но той се "завърна от отвъдното" (ВИДЕО)

08 октомври 2021, 15:00 часа • 3602 прочитания

Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър ще се изправят един срещу друг в неделя сутрин (българско време), за да сложат край на спора помежду си с трети мач, който боксовият свят чака с огромно нетърпение.

Първата битка през декември 2018 г. завърши с равенство, а втората през февруари 2020 г. приключи с технически нокаут в полза на Циганския крал, след като човек от щаба на Уайлдър хвърли кърпата и тази постъпка породи множество полемики след мача...

В очакване на зрелището в ранните часове на 10 октомври, SportLive.bg припомня един епичен момент от първия сблъсък между двамата, който се проведе пред близо 18 000 души в "Стейпълс Център" в Лос Анджелис.

В последния 12-и рунд от този мач, Бронзовият бомбардировач успя да стовари два много тежки удара в главата на Фюри - първият с дясна ръка, а вторият с лява. 33-годишният британец се просна на земята в нокдаун и съдията започна отброяване до 10...

Дионтей Уайлдър, целият му щаб, коментаторите, публиката и милионите фенове на бокса по света, които гледаха двубоя по телевизията, бяха сигурни, че това е краят, но Циганският крал бе на друго мнение. Вижте ВИДЕО на завръщането на Фюри "от отвъдното" в този материал!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес