Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кога Карлос Насар ще вдига за световната титла по вдигане на тежести?

18 октомври 2024, 17:35 часа • 1738 прочитания

Световната звезда на България в щангите Карлос Насар все още не е приключил със състезанията за 2024 година. Талантливият щангист, който стана европейски и олимпийски шампион тази година, сега е устремен към световната титла, за да завърши своя своеобразен хеттрик.

Карлос Насар гони хеттрик от титли през 2024 година

Насар започна отлично годината, след като през февруари стана европейски шампион на родна земя в София. Успехът бе изключителен и заради завръщането на Карлос от тежката контузия от миналата година, когато скъса ахилесовото си сухожилие.

Карлос Насар

Световното първенство в Бахрейн - последната цел пред Насар за годината

През лятото дойде и големият триумф на Олимпийските игри в Париж, когато отвя конкуренцията и стана олимпийски шампион със световни рекорди. Сега фокусът на Насар е насочен към Световното първенство за мъже в Бахрейн през месец декември.

Насар ще вдига за световната титла на 11-ти декември

Шампионатът в Манама, Бахрейн ще се проведе от 4-ти до 14-ти декември, като категорията на Насар - до 89 килограма, ще се състои на 11-ти декември, сряда, от 21:00 часа българско време, видя Actualno.com. Именно тогава Карлос ще вдига за втора световна титла при мъжете в кариерата си.

Насар преминава през някои трудности, като освен скандалите в Българската федерация по вдигане на тежести, той има и проблем в рамото, заради който ще се оперира. Карлос обаче обеща да даде всичко от себе си, за да се представи на познатото ниво и в Бахрейн.

ОЩЕ: "Готвим се по домовете си": Насар и компания оставени на произвола на съдбата за Световното в Бахрейн!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес