Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кантарът преди Уайлдър - Фюри разкри изненадващи резултати в теглото за двамата

22 февруари 2020, 13:03 часа • 8308 прочитания

Остават малко повече от 12 часа до историческия реванш между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри в Лас Вегас.

Както е известно, двамата боксьори изиграха феноменален двубой преди малко повече от година в Лос Анджелис, където след 12-рундова мегабитка съдийският екип определи равенството като най-заслужен резултат, а това направи епизод №2 на Бронзовия Бомбардировач срещу Циганския крал много още по-интересен. 

Както е традиция, ден преди голямото събитие двамата боксьори се появиха на последното медийно събитие - задължителния кантар. И той показа няколко много интересни факти за това как е преминала подготовката на двамата боксьори. 

За съжаление на феновете, организаторите забраниха "фейс-офа" по време на събитието, защото двамата бяха близо до това да се сбият по време на пресконференция в четвъртък. Това обаче не им попречи да разменят закани, а Фюри дори показа на два пъти среден пръст на опонента си. 

Същинската част обаче беше по-интересна. Оказа се, че Дионтей Уайлдър е около 8 килограма по-тежък в сравнение с предходния двубой срещу британеца, което е и личен рекорд в теглото на Бомбардировача. В същото време Тайсън Фюри е по-тежък от съперника си и е с много по-голямо лично тегло в сравнение с боя преди година. Какво точно показа кантарът преди Уайлдър - Фюри четете в Sportlive.bg

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес