Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ина Ананиева: Отивам си заради стреса

18 декември 2016, 09:39 часа • 4501 прочитания

Причините ми са само лични и здравословни – за пръв път се съобразявам с това, което ми препоръчват лекарите и семейството ми. Единственото, което мога да кажа, е, че прекаленият стрес и преумора ме накараха да спра да работя на досегашните бързи обороти. Това заяви досегашният треньор на националния отбор по художествена гимнастика Ина Ананиева.

Работила съм винаги при перфектни условия, добави Ананиева пред Нова телевизия по отношение на евентуален скандал с Илиана Раева. По думите ѝ пред Нова телевизия Раева се е разплакала и заявила, че ако знаела, че Ананиева ще се откаже, е щяла да измисли нещо повече на бенефиса на досегашния отбор по художествена гимнастика.

Ина Ананиева на практика отказа да коментира скандала между Илиана Раева и Нешка Робева. Тя само каза, че едно време системата е била различна и че сега е по-трудно да вземаш медали от големи състезания.

За Ананиева 2016 година е била най-трудната, но не и най-силната. Най-хубавата ми година беше 2014 година и световната титла в Измир, каза Ананиева.

По отношение на Любомира Казанова Ананиева коментира, че е много горда с нея и че към нея е имало „много грозни нападки”, когато е заместила Цвети Стоянова. В крайна сметка Казанова също реши да не продължава с ансамбъла.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес