Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Емоционалното интервю даде резултат: От МВР канят Илиана Раева на среща

14 октомври 2024, 13:12 часа • 6696 прочитания

Министърът на вътрешните работи Атанас Илков обяви, че ще покани на разговор президента на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева по повод реконструкцията на зала "Раковски". Преди няколко дни "златното момиче" отново алармира за проблем с модернизирането на съоръжението.

Атанас Илков и Илиана Раева ще проведат среща по наболяла тема

Именно там от години се подготвят националните представителки индивидуално и ансамбъл. Килимите обаче не достигат, а и залата се нуждае от ремонт, пишат от bTV Спорт. "Действително клубът, който тя представлява, ползва терен на МВР. Има и инвестиционно намерение за нова зала на имот, който е собственост на МВР. В момента има комуникация между МВР и Министерството на младежта и спорта. Мисля, че тази комуникация е към края", заяви Илков в предаването "Защо, господин министър?" с Жени Марчева.

ОЩЕ: Това ли е новият ансамбъл по художествена гимнастика на България?

Илиана Раева

Министърът е наясно с интервюто, в което Раева попита иронично: "Голи по прашки ли да се съблечем, за да ни обърнете внимание?". "Относно казаното от госпожа Раева, ще я поканя да се видим другата седмица и да търсим решение на този въпрос", съобщи Илков. До момента от МВР спираха плановете за модернизиране на залата, защото тя е тяхна собственост.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес