Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джокович: Това е най-тежката загуба в кариерата ми (Видео)

08 август 2016, 11:23 часа • 3005 прочитания

Световният номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович отпадна още в първия кръг на тенис турнира на Игрите в Рио и така отново не можа да сбъдне мечтата си за олимпийска титла. Сърбинът не успя да се справи с конкуренцията Мартин дел Потро и напусна надпреварата със сълзи на очите.

"Поздравления за Дел Потро. Страхотен човек и много добър тенисист. Той имаше много проблеми с контузии в последните години и сигурно тенисът му е липсвал. Видяхте как може да играе той и как игра, особено с този форхенд. Убийствен форхенд. Просто е невероятно, той го отиграваше с цяла сила, от всяка позиция. И в критичните моменти игра по-добре. Всичко, което мога да направя, е да му сваля шапка и да го поздравя за този изключителен резултат", заяви Джокович, цитиран от Blic.

"Това е тежка, ако не и най-тежката загуба в моята кариера.
Вероятно това няма да е последната ми загуба, нито аз съм последният тенисист, загубил мач на Олимпийските игри, но... Боли. Боли ужасно. Със сигурност много хора са разчитали на мен и са имали надежди. Извинявам им се, че съм ги разочаровал, ако съм го направил. Но това е спортът", допълни сърбинът.

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес