Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Антъни Иванов с емоционален отговор: "Проветряваш си устата, знаеш колко си откраднал" (ВИДЕО)

20 септември 2023, 19:04 часа • 7302 прочитания

Един от най-добрите ни плувци - Антъни Иванов, побърза да отговори на критиките на председателя на Българската федерация по плувни спортове Георги Аврамчев. Състезателят публикува емоционално видео в социалните мрежи, в което за пореден път отправи сериозни обвинения към ръководството на родната централа.

Антъни Иванов е дошъл миналата година, за да направи история

"Аврамчев казал, че без трите момчета, с които плувах на щафета, нямаше да вляза в програмата за финансиране тази година. Аз не съм в тази програма. Миналата година дойдох на Световното заради тези три момчета, за да направим история. И те без мен нямаше да влязат във финала. Всеки зависи от всеки", започна Иванов.

ОЩЕ: Антъни Иванов пак критикува федерацията: Не искам на 30 години да не мога да имам деца

Георги Аврамчев Антъни Иванов

Критики от плувеца към Георги Аврамчев

"Говориш глупости и си проветряваш устата, г-н олиг*френ. Ти много добре знаеш колко си откраднал и че носиш часовник за 100 хиляди. Разхождаш се около басейна и се правиш на баровец с откраднати пари. Смешно е. Аз не съм взел една стотинка през цялата 2023 година, въпреки че влязохме на финал на световно", продължи родният плувец.

Антъни се закани

"Тренировката ми днес мина много добре. Аз ще се върна. Ще видим на коя крива ракета кой космос ще ѝ пречи", завърши емоционалното си обръщение Антъни Иванов. На въпросната пресконференция, в която участие взе и Аврамчев, Петър Мицин увери, че няма намерение да ходи в САЩ, ще се готви в България (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес