Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Антъни Иванов избухна след "Спортист на годината": Това е един голям цирк

04 януари 2024, 22:39 часа • 10302 прочитания

Един от най-добрите плувци на България в последните години Антъни Иванов избухна с гневна публикация в социалните мрежи след церемонията по връчването на наградите от анкетата "Спортист на годината за 2023 година". Позицията на родния състезател беше насочена косвено към неговия колега Петър Мицин и треньора Николай Вакареев.

"Излагате се": Антъни критикува избора на журналистите

"Да сложиш Карлос Насар 5-ти и Нюргюл 6-та зад успехи при юношите е адски смешно, а да избереш треньор ползващ тренировките на други треньори за “Треньор на Годината” е меко казано смешно още повече след това, което се случи на Европейското Първенство. ПРЕСТАНЕТЕ ДА БУТАТЕ ХОРАТА, КОИТО СА УДОБНИ, ИЗЛАГАТЕ СЕ !!!!", започва поста на Иванов.

ОЩЕ: Антъни Иванов за Петър Мицин: Чудовищен спад, с това време е за никъде

Интересен въпрос от плувеца

"Най-интересното е защо като избираш треньора не избираш и състезателя ?", пита плувецът по повод избирането на Николай Вакареев за "Треньор на България" за изминалата 2023-та и третото място на Мицин в класацията на спортистите.

Дните до Париж

Иванов се закани да задава неудобни въпроси публично

"Значи 2021г. Два пъти 4-ти на ЕП, 6-ти на СП + 3 полуфинала(2 на ЕП и 1 на СП) не бяха достатъчни за 10-ката, а сега титли при юношите и 8-мо и 15-то място при мъжете са 3-то място и един фалшив “световен рекорд”? Това не е ли двоен стандарт ? Ще ви ги напомням тези неща много скоро и ще задавам тези въпроси публично много скоро", закани се Антъни.

ОЩЕ: Антъни Иванов със сензационни разкрития за своя допинг скандал (СНИМКИ)

"Грозно е и показвате, че не си разбирате от работата драги журналисти"

"После не се сърдете като ви казвам, че всичко това е един голям ЦИРК и ще го видите много скоро, но недейте да пренебрегвате успехите на хората като Карлос и Нюргюл. Грозно е и показвате, че не си разбирате от работата драги журналисти", завършва нашият плувец, чийто текст цитираме без редакторска намеса.

АНтъни Иванов

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес