Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

12 хиляди разплакани лица изпратиха ансамбъла в последното им шоу

17 ноември 2016, 22:06 часа • 4285 прочитания

В четвъртък вечер в зала "Арена Армеец" се проведе най-красивият спектакъл от своето създаване насам, след като националният ансамбъл по художествена гимнастика изигра последното си съчетание, слагайки край на невероятния си път, чийто апогей беше бронзовият медал от Олимпийските игри в Рио през август.

Пред препълнените трибуни на столичната зала момичетата в състав Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Християна Тодорова, Ренета Камберова и Любомира Казанова за последно играха пред родна публика и приключиха с активния спорт.

Спектакълът започна с общо изпълнение на седемте момичета, облечени в черни нестандартни екипи. След това прожектираха видео и всяка една от тях разказа за първите си спомени в гимнастиката. На екрана вървяха и снимки от детските им години в гимнастиката. Илияна Раева разказа за растежа на отбора.

Един от най-емоционалните моменти настъпи, когато цялата зала посрещна на крака Цвети Стоянова, която беше показана на видеостената в залата. Сълзите в очите ѝ казват всичко.

Как протече спектакъла и какви бяха изненадите може да видите в Sportlive.bg.

Росита Илкова
Росита Илкова Отговорен редактор
Новините днес