Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кандидат-кметът на Асеновград д-р Емил Караиванов: Вярвам, че посоката е вярна, това ме задължава да продължа

28 септември 2019, 18:57 часа • 13982 прочитания

"Не съм от хората, които си тръгват тихомълком, нито от онези, които упорстват да останат насред моста. Убеден съм, че посоката е вярна! А това е най-задължаващото условие и стимул да продължа напред. Да продължи Асеновград!" С тези думи настоящият кмет на общината и кандидат-кмет на БСП за следващия мандат 2019 г. - 2023 г. откри тържествено предизборната кампания на партията. Дворът на Старинно училище „Свети Георги“ в Асеновград бе мястото, където актив, симпатизанти и поддържници на кандидатурите на БСП в града дадоха старт на официалното предизборно време.

„Ние с вас не от вчера и не до края на следващия месец сме в кампания за по-доброто място за живот, работа и отдих, наречено Асеновград. Поколенията асеновградчани, чиито достойни представители виждам тук, знаят, че това е от десетилетия и така ще продължи. Защото Асеновград го заслужава и ни задължава!”, допълни доктор Караиванов.

Председателят на общинската организация на БСП-Асеновград Енко Найденов откри събитието, като подчерта колко са важни местните избори. „Защото избираме не само личности и партии, а избираме и хората, които да  реализират инвестиции, полезна социална, инфраструктурна, образователна и още цяла поредица политики от обществения ни живот. От днес в продължение на цял месец, а вероятно и седмица след това, нашият код е събран точно в едно изречение. А именно: Работим за победа!", заяви Найденов.

Новата листа на кандидатите за общински съветници логично бе представена от доайена социалист в поредица мандати и бивш кмет на Асеновград - Божидар Малинов. „Знам какво са местните избори, знам какво е да носиш отговорност за загубени избори и какво е щастието да приемаш поздравления за спечелени избори. Вярвам, че пред нас са едни избори, които сме длъжни да спечелим", допълни Малинов.

Веднага след това, както повелява поколенческата приемственост, Божидар Малинов предостави думата на най-младия кандидат за съветник в листата на БСП-Асеновград - 20-годишният студент по психология и младежки лидер Димитър Илиев. „Ще работя като млад съветник и за по-красива и полезна среда за отдих, спорт и занимания на най-младото поколение на Асеновград - децата и учениците”, посочи Илиев.

Съпътстващо откриването на предизборната кампания на БСП-Асеновград събитие бе поднасянето на цветя пред паметника на Цар Иван Асен II в центара на града.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес