Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В навечерието на Великден: д-р Мадлена Бояджиева подари лакомства на центровете, работещи с деца и младежи

29 април 2021, 19:45 часа • 3634 прочитания

Дни преди светлите Великденски празници, кметът на Тетевен - д-р Мадлена Бояджиева посети центровете, работещи с деца и младежи на територията на общината. Тя подари шоколади, питки, баници и торти.

Кметът също получи подаръци – ръчно изработена картичка и венец за Великден, цветя, както и кошничка с прясно боядисано яйце. Д-р Бояджиева дори се включи в боядисването на яйцата, наставлявайки най-малкото дете в ЦОП – Тетевен. В Дневния център за лица с увреждания също демонстрираха боядисване на яйца, а децата от ЦПЛР изготвиха тематични за предстоящия празник яйца и рисунки.

Кметът отправи пожелания към всички за здраве, щастие и късмет: „Пожелавам Ви благословен и светъл Великден! Нека добротата и благополучието изпълват живота Ви, а любовта – сърцата Ви“.

Д-р Бояджиева посети Дневния център за лица с увреждания, Центъра за обществена подкрепа /ЦОП/ и Центъра за подкрепа за личностно развитие /ЦПЛР/ в гр. Тетевен, както и Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с умствена изостаналост /ЦНСТПЛУИ/ в с. Гложене.

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес