Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ръководителят на ОПРР идва в Ловеч за откриването на обекти по проекта за туристическите атракции

20 юли 2015, 20:31 часа • 6027 прочитания

Ръководителят на управляващия орган на ОПРР Деница Николова идва в Ловеч на 22-ри юли за откриването на обекти по проекта "Подкрепа за развитие на туристически атракции в Община Ловеч", финансиран по оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013 г. Това предаде кореспондентът на Actualno.com от града.

Николова ще бъде запозната с постигнатото по проекта в Старата градска баня „Дели Хамам“, превърната в единствения по рода си в Европа воден атракцион, и в Ловешката крепост, съобщават от пресцентъра на общината за кореспондента ни от града.

В този ден ще тръгне и атракционното влакче, доставено по проекта, което ще е свързващ елемент на туристическите атракции в Ловеч. Регистрирано е като бавно пътно превозно средство, ще се движи временно до изграждането на пътната връзка към парка „Стратеш“, която е предвиденият му маршрут, от ЦДГ „Мария Сиркова“ по бул. „България“ до Кръговото на Салито и обратно. Първият му рейс на 22-ри юли ще е в 10.30ч., ще тръгне с официалните гости от паркинга до Троянската спирка – срещу Областната администрация, към Старата градска баня.

 

Деница Райкова
Деница Райкова Отговорен редактор
Новините днес