Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Община Ловеч се представя на Международното туристическо изложение

25 февруари 2022, 10:54 часа • 1664 прочитания

Кметът на Ловеч похвали нашия щанд и участва в заседание на Комисията по местно самоуправление, икономическа политика и туризъм към НСОРБ

Община Ловеч представя своя туристически потенциал на 38-то Международно туристическо изложение „Ваканция и СПА“ (24-25 февруари) в Интер Експо Център - София. Събитието се провежда под егидата на Министерството на туризма със слогана "Да се върнем към нормалното".

По време на изложението се презентират туристическите обекти, природните забележителности и местата за разходка и отдих в Община Ловеч. Още първия ден щандът бе посетен от кмета на Ловеч Корнелия Маринова, която похвали участниците за многото печатни информационни материали и готови туристически програми и маршрути. Специално за изложението са подготвени нови рекламни брошури на български и английски език по повод 60 години на Ловешкия зоопарк, както и за занаятите на Покрития мост.

Събитието е водещо за туристическата индустрия в България. Тук се събира целият туристически пазар, разширява се мрежата от партньори и клиенти във всички сектори на туристическия бранш.

Същият ден кметът Корнелия Маринова взе участие в откритото заседание на Комисията по местно самоуправление, икономическа политика и туризъм към НСОРБ. Заседанието се провежда в рамките на Международното туристическо изложение „Ваканция и Спа“. Дневният ред на заседанието включваше две тематични сесии: „Развитие на туризма в общините“ и „Местно икономическо развитие“.

 

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес