Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Секси пране" гостува в Кюстендил

12 февруари 2019, 13:58 часа • 2137 прочитания

Днес - 12-ти февруари, от 19:00ч. в Голяма зала на Общински драматичен театър - Кюстендил ще се проведе спектакъла от Мишел Римл - "Секси пране". Режисьор е Димитър Бакалов, който и ще вземе участие заедно с Албена Колева. Сценографията е на Невена Белева, а пластиката - на Анна Пампулова.

Театър "Сълза и смях" ще ви срещне с най-поставяната канадска пиеса за последните 15 години - “Секси пране” на Мишел Римл. Затрогваща, изключително смешна роматична комедия, която гарантирано ще ви плени. Историята разказва за двама съпрузи - Алис и Хенри, решени да съживят техния 25-годишен брак. Но ще може ли Хенри да прегърне всичките диви предложения, които Алис вади от наръчника за по-вълнуващ секс? Наистина ли би искал да види жена си и майка на децата му, облечена в черна кожа и камшик?

Алис и Хенри споделят еротичните си фантазии и взаимни обвинения, и зрителят навлиза в предизвикващите бурен смях детайли на кризата на средната възраст. Сюжетът ни превежда от комичното към сериозното и обратно. Преоткриването на любовта и силата на съюза между Хенри и Алис е едновременно и трогателно, и забавно - подходящо да накара всеки зрител да направи оценка за себе си.  

От премиерата си през 2003 година в Канада, "Секси пране" се радва на изключителен успех в Канада, САЩ, Европа и Африка. Билети за спектакъла може да откриете на касата на Общински драматичен театър - Кюстендил.

Джулия Андонова
Джулия Андонова Отговорен редактор
Новините днес