Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Малин Кръстев, Асен Блатечки и Христо Мутафчиев гостуват в Кюстендил

05 февруари 2019, 17:58 часа • 3640 прочитания

Само няколко дни след спектакъла “Свалячи“, който се игра вчера в читалище “Братство“, Малин Кръстев заедно със едни от най-големите съвременни български актьори отново ще гостуват в гр. Кюстендил като ще представят спектакъла “Зимата на нашето недоволство“ 

В четвъртък - 7-ми февруари от 19:00ч., в Голяма зала на Общински драматичен театър - Кюстендил ще гостува Малък градски театър “Зад канала“. Спектакъла "Зимата на нашето недоволство" е по мотиви от романа на Джон Стайнбек, а драматургичната версия е на Юрий Дачев. В спектакъла участват едни от най големите съвременни български актьори като Илка Зафирова, Каталин Старейшинска, Асен Блатечки, Петър Калчев, Малин Кръстев, Христо Мутафчиев, Иван Петрушинов, Стоян Младенов, Георги Кацарски и Мак Маринов.

Ето какво разказа за Actualno.com Малин Кръстев за спектакъла “Зимата на нашето недоволство“, за който през изминала година получава и наградата “Аскеер“:

“Тази седмица за втори път ще гостувам в град Кюстендил. В понеделник започнахме седмицата заедно с Геро и Мариела Топалова и спектакъла “Свалячи“ - в читалище “Братство“, а в четвъртък ще играем “Зимата на нашето недоволство“ в Драматичния театър, така че кюстендилската публика ще може да се наслади и на класиката. Бина Харлампиева направи страхотно представление и смятам, че публиката много ще се изненада от Асен Блатечки - мисля че Асен Блатечки успя да направи една много хубава роля и с него си партнираме прекрасно. Благодаря на Бина, че след толкова години с Асен отново сме на сцената. Едни десет години не се бяхме засичали в театрално представление. Много се радвам и че представлението предизвика голям обществен интерес сред хората, залите винаги са препълнени и се превърна в един от най-гледаните спектакли. Надявам се да впечатлим и кюстендилската публика, с която ще се срещнем отново в четвъртък!"

Джулия Андонова
Джулия Андонова Отговорен редактор
Новините днес