Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кюстендил с атрактивно участие на туристическата борса в София

15 февруари 2018, 16:52 часа • 2129 прочитания

За поредна година Община Кюстендил се представя на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо” ( 14.02-16.02 2018 г.) в Интер Експо Център, като този път участието е съвместно със Съвет по туризъм град Кюстендил.

Събитието приветства повече от 350 участници и над 20 000 специалисти в туристическия бизнес, като основен партньор е Министерството на туризма.

Представянето е с цел силна реклама на града като дестинация, обединяваща разнообразен туристически продукт – културен, фестивален, зимен, религиозен, балнео и СПА туризъм, съобщиха от Общината.

На щанда на Кюстендил се предлагат рекламни материали за културно-историческите забележителности, фестивалите и празниците в региона, качествата на кюстендилската минерална вода, условията за зимен туризъм, както и информация за частния бизнес.

Особен интерес за посетителите на събитието предизвиква репродукция на картина на Владимир Димитров – Майстора, както и традиционните за Кюстендил сушени череши, поднесени от настоящата девойка „Кюстендилска пролет” и нейните подгласнички.

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес