Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Derida Dance Center на море през август

24 февруари 2014, 11:36 часа • 4650 прочитания

Този август Derida Dance Center организира летен лагер за всички, които харесват активната почивка. Танцовият център, който е разположен в София и дава стимул за развитие както на професионални танцьори, така и на много любители на спорта и танца, кани всички желаещи да се присъединят към мероприятието. Събитието не е само за посетители на центъра, а и за всички, които искат една слънчева, приятна и танцувална ваканция на българското черноморие.

По време на лагера участниците ще имат възможност да избират между голямо разнообразие от занимания, в които да се включат: Зумба, Пилатес, Кондиционен тренинг, Съвременен танц, Ориенталски танци, Класически балет, Хип Хоп, MTV Street Dance, Ирландски танци.

Derida Dance Center за пореден път показва активността си в желанието да ангажира хората в динамични и приятни събития. В стремежа си да развива съвременния танц, дейностите в центъра са фокусирани върху обучителни, тренинг програми, танцови резиденции, продукции и курсове както за професионалисти, така и за любители. Пространството заема важна част в културния живот на София, като регулярно се представят пърформанси и спектакли.

Derida Dance Center е представител на най-голямата мрежа за съвременен танц в Европа- AEROWAVES и е партньор в множество международни проекти със значими културни организации.

Крайният срок за записване е 15.03.2014 г.

Подробна информация за събитието можете да видите на уебсайта на центъра: http://www.derida-dance.com/qs/

Прочети повече за събития, спортни занимания и свободно време за твоето дете ТУК.

 

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес