Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

LIPA 4:19 - Филиал на Британската Уикенд Академия на Пол Макартни в София

11 октомври 2013, 17:02 часа • 41684 прочитания

LIPA 4:19 БЪЛГАРИЯ е единственият филиал в България и Европа извън територията на Великобритания на Британската Уикенд Академия LIPA 4:19, с разработена учебна програма и свързана с висше учебно заведение - Институт за сценични изкуства (LIPA) в Ливърпул.

Това е едно от най-престижните училища по сценични изкуства, създадено от легендарния Сър Пол Макартни, патрон на училището и Марк Федърстоун - Уити.

Методиката включва успоредно обучение в трите сфери – танци, пеене и драма. Идеята е децата не само да разгърнат своите артистични дарби, но и да се забавляват, да развиват своите презентационни умения и креативност, както и да придобиват увереност в силите и възможностите си и да се изградят като завършени и хармонични личности.

LIPA 4:19 набира желаещи за занимания по:

• ДРАМА – АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО

• ТАНЦИ

• ПЕЕНЕ

Заниманията се провеждат всяка събота и неделя и предоставят възможност децата да усетят невероятната атмосферата на истинското изкуство и да се докоснат до неговата магия.

В почивката между заниманията се предлага безплатна здравословна закуска – чай, плодове ,вода.

Учениците са разделени на три възрастови групи, като всяка една група работи по учебна програма, съобразена със спецификата на възрастта:

Академия Ранен старт от 10 часа

Група 4 до 6 год.

Академия 7-15 от 14 часа

Група 7 – 9 год.

Група 10 – 12 год.

Група от 13 – 15 год.

Академия 16+ от 14 часа

Група 16 – 19 год.

Заниманията са организирани в три учебни срока по три месеца, като всеки срок се провежда открит ден, на който децата могат да покажат постигнатото пред родители и гости и да се почувстват като истински изпълнители на сцена. Работата през учебната година е фокусирана върху финалното представление в края на третия срок, което е една чудесна възможност учениците да представят на сцена уменията, които са придобили по време на заниманията и да се насладят на удовлетворението от постигнатите резултати.

Амбицията на LIPA 4:19 е през следващата година да организира провеждането на изпити по сценични изкуства, на които преподаватели от Институт за сценични изкуства в Ливърпул да оценят постигнатите от децата резултати в различните дисциплини.

Как можете да запишете детето си в LIPA 4:19 БЪЛГАРИЯ?

Записването става на адрес бул. ”Янко Сакъзов”17 до Парк Заимов с попълването на формуляр за кандидатстване по образец. Информация за такси и записване, както и всякакви запитвания можете да получите на тел. 0876 744 508 и на сайта www.lipa4-19.bg. При записване на второ и трето се ползват отстъпки от таксата.

Прочети повече за събития, творчески занимания и забавления за твоето дете ТУК.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес