Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Реформаторският блок: "Не псувай, а избери ... с Юлиан Вергов"

15 април 2014, 10:04 часа • 24281 прочитания

След като Реформаторският блок отнесе много критики и обвинения в плагиатство по отношение на първия си клип за предизборната кампания в надпреварата за евроизборите, сега от дясната политическа формация предлагат на вниманието на избирателите ново послание.

Клипът е продължение на първото видео, в което популярни български звезди призоваваха да се направи избор на предстоящите избори. Въпреки упреците, че с първия клип "Рефрматорите са ограбили Холивуд", се оказа, че подобни клипове като този от 2008 година, режисиран от Стивън Спилбърг, са правени в Канада, Германия и Турция, казва популярният продуцент Найо Тицин.

По думите му първият клип е сборен и пуска индивидуални послания на актьорите с призив за гласуване. С току що пуснатия индивидуален клип на Юлиян Вергов, Реформаторите показват, че борният клип е бил само началото на една много добре премислена кампания, насочена най-вече към младите и активни граждани на България.

С какво още ще ни изненадат от Реформаторския блок, е може би най-дълбоко пазената тайна за тази кампания. Явно ще е интересно.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес