Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Притесняваме се за сигурността на Доган, той е в сърцата ни": Ахмед Вранчев с анализ на случващото се в ДПС (ВИДЕО)

04 септември 2024, 16:09 часа • 8085 прочитания

"Това за мен са едни внушения". Така независимият народен представител Ахмед Вранчев (от близките до Ахмед Доган депутати в 50-то Народно събрание - бел. ред.) коментира в предаването "Студио Actualno" думите от по-рано днес на Делян Пеевски, че "няма две "ДПС"-та, има една легитимна коалиция, която е нашата".

Според Вранчев в изискванията на Централната избирателна комисия никъде не е посочено, че дадена политическа партия трябва да представи решение на своите колективни органи за участие в коалиционна формация на предстоящите предсрочни избори.

Къде е Ахмед Доган?

"Разбира се, че знаем къде е и мога да ви отговоря. Ахмед Доган се намира в сърцата на хората, намира се в душите ни, там е неговото място. Той има дом във всички краища на България, защото където и да отиде, хората го обичат и го възприемат - там е той", заяви Вранчев. Той посочи, че има кой да се грижи за Доган. "Факт е, че всички ние имаме опасения за неговото здраве и безопасност, защото това, на което ставаме свидетели, е посегателство. За всички е ясно, че господин Доган беше обитателят на така наречените "сараи" в квартал "Бояна" и в парк "Росенец". Господин Доган има договори за наем, уредени от българското законодателство. Ние се притесняваме за неговото здраве и безопасност", подчерта Вранчев.

"Много опасно е, ако назад във времето внушенията в политиката са играли положителна роля от гледна точка на това да настроят хората чисто емоционално. В момента внушенията са много опасни. Моят призив е публични фигури да не настройват българското общество и да не ползват внушения. Лично аз не съм видял господин Доган да напуска на задната седалка "Росенец" в колата на господин Рамадан Аталай", отбеляза Ахмед Вранчев.

Той посочи, че по места има пълна подкрепа за почетния председател на ДПС.

Друг спомен за Доган в сърцата на хората - ТУК!

Целия разговор гледайте във видеото.

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес