Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Политически хороскоп: Възможно е да има правителство след 20 май (ВИДЕО)

11 април 2023, 18:00 часа • 14192 прочитания

Можем ли да наречем последните избори - "Изборите на непозналите"? Социологическите агенции не познаха, политолозите не познаха, партиите не познаха, слоганите им - също не познаха. Какво ще е политическото бъдеще на България? Остана само едно - да питаме астрологията. Политически хороскоп в Студио Actualno. Гостува ни астрологът Кирил Горанов.

Може ли астрологията да каже ще имаме ли правителство?

"Възможно е да има правителство след 20 май. Тогава ще има един транзит в Юпитер със знак Телец. България е под знака на Телец", заяви Горанов.

Той разказа, че историята има качеството да се повтаря:

"Тя има цикли. България е в период на катарзис. Всеки един цикъл е с различна продължителност. България се управлява от една от най-бавните планети - Сатурн - с 30-годишен цикъл. А в момента текат цикли на 260 години, свързани с Плутон".

Борисов и Радев

Астрологът разкри, че на лидера на партията с най-голям резултат - ГЕРБ, му предстоят много трансформации:

"При него идва период на голяма трансформация - по-скоро капсуловане. Това важи и за президента, който също е зодия Близнаци. Той не се задържа случайно на власт".

Какъв трябва да е един лидер?

"Да има много Скорпион в картата си, да е много властен, тясно специализиран и експерт в дадена област. Трябва да е доста краен. Българинът има нужда от сериозна структура, да е добре управляван, не трябва да му се дава свобода. Да бъде сложен в рамка. Свободата ражда хаос". 

Кога ще се оправи България?

Според Кирил Горанов около 2026-та година може да има някаква форма на стабилизация. Ще има трансформации и промени, които "ще донесат доста неудобни времена за хора, които последните 30 години са живяли удобно": "Всичко е балансирано в света. В астрологията всичко се движи на цикли".

Астрологът вижда период, в който ще има завръщане на големи маси българи в страната:

"...Това се наблюдава още от разгара на пандемията... Българите са доста търпеливи като народ. Други държави не толкова и при тях нещата са доста по-динамични. При нас всичко става много бавно и плавно. Асцендентът на България е Козирог - той е свързан с най-бавната планета от познатите 7. Заради това всичко става толкова бавно. Затова сме и толкова древна държава".

"Трябва да се научим да гледаме в бъдещето, не в миналото. Само говорим колко сме били велики. Асцедентът Козирог говори за отговорности, хората не обичат да носят такива. Личното носене на отговорност кара всичко да се случва много по-добре", смята той.

Цялото интервю вижте във ВИДЕОТО:

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес