Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любов по време на пандемия

09 февруари 2021, 09:00 часа • 4668 прочитания

В тези странни времена, в които живеем, любовта остава единственото, което ни крепи. Ярка, страстна, дива и същевременно изпълнена с нежност, любовта ни дава сили да продължаваме напред, да се радваме на света и да празнуваме всеки ден щастието, че сме с любимия човек. Затова, с оглед на наближаващия след броени дни Свети Валентин, решихме да Ви споделим няколко идеи за изящни подаръци, с които да впечатлите любимата на Вашето сърце.

Талисман от Pandora

Всяка дама желае да се чувства обичана и сигурна в компанията на своя партньор, затова сребърен талисман „Ромео“ във формата на нежно сърце, обсипано с бляскави бели цирконии от Pandora е перфектният избор за подарък. Бъдете истински Ромео и покажете на своята любима, че винаги ще сте до нея, ще я обичате и закриляте във всеки момент. Дори и когато сте далеч един от друг, всеки път, когато тя зърне своя талисман „Ромео“ ще се сеща за Вас и ще се чувства защитена, а тази нейна сигурност е безценна.

Колие от Thomas Sabo

Ако търсите нещо по-семпло и изчистено, то женственото колие от чисто стерлингово сребро с нежна гравюра „Together“ носи перфектното послание за празника. Майсторска ювелирна изработка и неостаряващ дизайн са в основата на това изящно бижу с марката Thomas Sabo, чието регулируемо закопчаване дава свобода в избора на дължина на колието, за да може любимата Ви да го носи както сама пожелае.

Обици от UNOde50

Бижута UNOde50 са подходящи за дамите с ярка индивидуалност, силен характер и вкус към (не)традиционното. С уникалния си дизайн и ръчна изработка в Мадрид на всяко бижу, моделите на испанския бранд са истински впечатляващ подарък за всеки повод. Обиците „My Way“, чийто акцент са страстните розово-червени кристали Swarovski, са не просто красив аксесоар за дамата на Вашето сърце, но и своеобразно намигване към възхитителната й същност, с която озарява Вас и целия свят.

Пръстен от Ti Sento Milano

Ако искате наистина да заявите сериозните си намерения към една дама, то пръстенът е най-подходящото бижу. Предлагаме Ви интересният, закачлив и едновременно с това елегантен модел на Ti Sento Milano, изработен от чисто стерлингово сребро с 18К поктритие от жълто злато и камък с цвят малахит. Акцент в тази нежна халка е стрелата, която е едновременно символа на Купидон, както и израз на сила и посока – посоката, в която вървите двамата заедно.

Ще откриете всяко от бижутата в нашата селекция за подаръци за Свети Валентин 2021 онлайн на silvercourt.bg, както и в магазини SiLVER COURT.

И не забравяйте съвета на Lenny Kravitz: Let love rule!

Илиана Симеонова
Илиана Симеонова Отговорен редактор
Новините днес