Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кубрат Пулев отново се е събрал с Андреа?

16 ноември 2020, 17:51 часа • 24676 прочитания

Събраха ли се Кубрат Пулев и Андреа? Този въпрос се породи след последните публикации на певицата в социалните мрежи. Блондинката се показа заедно с Кобрата, качвайки техни общи снимки във Facebook и Instagram.

На едната от снимките Андреа е прегърнала Кубрат и е добавила загадъчен текст: "Водката, която сплотява"... Към друг от кадрите фолк певицата пише: "За хората и моментите, които са създадени да бъдат специални!".

Фотосесията им разбуни духовете и последователите на Андреа логично я попитаха дали двамата не са отново заедно след шумната им раздяла преди месеци. Припомняме, че през лятото наранената блондинка публично обяви, че е скъсала с боксовата звезда, отправяйки тежки обвинения към бившия си чрез публикации в социалните мрежи.

"Вземете се оженете най-накрая! Ту се разделяте, ту се събирате... Това е любов!", обръща се към Андреа една от последователките й в Instagram.

Вижте снимките и откъде са те в SportLive.bg.

Междувременно за Кобрата най-важният мач в кариерата му предстои през декември. Пулев срещу Джошуа ще се проведе на 12-и декември в Лондон, а единственият начин да гледате двубоя на живо у нас (към днешна дата) е през платформата DAZN, която държи правата за излъчване на битката (регистрация в DAZN). 

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес