Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които следят бившите си за отмъщение

18 февруари 2023, 23:00 часа

През последните години създаване на фалшиви профили в социалните мрежи заблуди безброй интернет потребители и също така е доказано, че е една от стратегиите, използвани за убеждаване на бившия ви да се върне отново в живота ви. Като форма на отмъщение или начин да се справят с чувствата на отхвърляне или нараняване, много хора са изпадали в този ситуация.

5 зодии, които биха дали втори шанс на бившата си половинка

Някои зодии са по-склонни от други да използват тази нечестна игра в опит да привлекат вниманието на бившия си партньор. Те биха избрали профил, който да им се хареса, и биха били доста нетърпеливи да се включат във фалшива връзка в опит да привлекат бившите си партньори обратно в живота си. Ако все още имат чувства към бившия си, ще искат да видят как ще реагират или какво са намислили.

1. Овен

Въпреки че може да е трудно за вярване, Овните следят бившите си любовници след раздяла. Те са сред зодиите с най-силна енергия и не приемат нещата такива каквито са. Следователно е възможно те да следят бившия си, за да си възвърнат влиянието върху живота му. Ако смятат, че раздялата не е била според техните условия и не е била справедлива, те могат да го направят, за да запазят контрол над ситуацията. Овенът не продължава лесно напред.

Зодиите, които са склонни за флирт с бившия

2. Телец

Телецът е един от най-малко прощаващите знаци и никога няма да забрави, ако са го наранили в предишната му връзка. Телците вероятно ще таят скрита злоба и лоши чувства към бившите си партньори, което могат да изразят, като си играят в тях с фалшиви профили. Ако Телец смята, че е бил третиран несправедливо, той може да измами бившия си, за да го нарани.

3. Рак

За зодия Рак е предизвикателство да се откаже от бившия си и да продължи напред. Няма да се примирят лесно с настоящата ситуация, особено ако са ги зарязали, и няма да мислят много, преди да направят фалшиф профил и да се опитат да ги спечелят обратно. Създаване на нова самоличност, макар и фалшива, е тяхното решение на проблема.

 

Сашка Христова
Сашка Христова Отговорен редактор
Новините днес