Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които ще загубят най-много през януари

07 януари 2023, 21:01 часа

До 26 януари Венера ще остане във Водолей и това ще се отрази негативно на живота на трите зодии. Те ще имат проблеми във всички сфери.

Овен

През този период Овните ще имат много проблеми. Някои от тях може да се разрешат веднага, а разрешаването на други ще отнеме повече време. Въпреки това те ще имат чувството, че всичко е срещу тях.

Поради тази причина може да изпитат срив. Но въпреки всичко не трябва да забравят, че те самите са архитектът на собственото си щастие.

Зодиите, които ще са най-щастливи през следващите 10 години

Близнаци

За Близнаците всеки риск ще се превърне в провал. Ето защо до 26 януари трябва да действат разумно и внимателно. Освен това съдбата им е подготвила неприятности в личния живот. Има риск от избухването на сериозен скандал с партньора им, който няма да се размине без последствия.

Ситуацията може да ескалира до прекъсване на отношенията и последваща враждебност.

Везни

Основните губещи през този период ще са хората, родени под знака на зодия Везни. И всичко това се дължи на факта, че те са зависими от планетата Венера.

Пълнолунието на 7 януари ще сбъдне мечтите на тези 3 зодии

Везните може да получат много информация, която не винаги ще бъде в тяхна полза. В обкръжението им има недоброжелатели, които ще се опитат по всевъзможен начин да им навредят. 

Съветът към Везните е да се опитат да "изчистят" социалния си кръг.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес