Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които ще имат най-много КЪСМЕТ през МАРТ

02 март 2023, 13:13 часа

Вече плуваме в месец март. Един от най-чаканите и обичани месеци. Предвестникът на пролетта. Едва ли има човек, който да не се вълнува, когато всичко наоколо разцъфне, птичките започват да пеят песните си, а пчелите жужат около нас.

Има няколко зодии, за които март няма да бъде единствено събуждане на живот. Те ще са преследвани от късмет и всичко ще им се получава от раз и с минимални усилия.

Тези 3 зодии ще тънат в разкош през МАРТ

Ето и кои са зодиите, за които март ще е приказка:

Козирог

Козирогът е първата зодия, която ще се чувства удовлетворена и щастлива през месец март. Представителите на този знак ще имат усещането, че са родени под щастлива звезда. Всичко ще им се подрежда по възможно най-добрия начин. С каквото и да се захванат, ще бъде увенчано с успех. Козирозите ще се вълнуват безмерно от положителните промени в живота си. Не е изключено дори да успеят да сбъднат и една от най-големите си мечти.

Риби

Още една зодия, за която март ще бъде асоцииран с щастие и късмет. Самочувствието на Рибите ще се пробуди, заедно с живота около тях. Ще имат усещането, че са стъпили върху твърда земя и проблемите ще започнат да се топят като снежната покривка по най-високите части на планината. Крайно време е представителите на този знак да усетят онзи прилив на енергия, който ще ги мотивира да бъдат по-добрата версия на тях самите.

3 зодии, които ще печелят повече от останалите през МАРТ

Лъв

Последната зодия, която ще празнува през първия пролетен месец от годината. Лъвовете няма да имат никакви страхове и с лекота ще постигат целите си. Не е изключено към средата на месеца да узнаят чудна новина, свързана с появата на нов член в семейството.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес