Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

За зодиите с чувство за хумор - при кои от тях липсва?

13 януари 2024, 10:00 часа

Астролозите твърдят, че чувството за хумор, което е присъщо на даден човек, пряко зависи от позицията на планетите - съответно се проявява по различен начин и в различна степен в определен зодиакален знак.

Ето топ рейтингът на „най-веселите” зодии в низходящ ред.

1 място – Везни

Един от най-чувствителните към хумора знаци на зодиака. Везните са много общителни, предпочитат сами да се шегуват, но ценят и добрите шеги на другите. И като цяло обожават да получават лъчезарни емоции, с веселие и много смях.

2-ро място – Стрелец

Стрелецът обича да се шегува. Обикновено е душата на компанията. Винаги позитивен, той разказва най-необичайни и весели истории; и няма да спре, докато околните не ги заболят коремите от смях.

3 място – Близнаци

Близнаците обичат да си правят майтап с околните, но без егоистични цели; а за някакво лоши чувства пък съвсем и не може да се говори. На тях им харесва да убеждават хората, че недостатъците им изобщо не са недостатъци, а истински предимства. И всичко това е с веселие, чувство за хумор и съвсем добронамерено.

4 място – Водолей

Водолеите са общителни хора, могат да намерят весел аспект във всяко явление от живота. Понякога се шегуват грубо – но това е неволно; могат да обидят някого, ала съвсем случайно. Но обикновено всичко им бива простено.

Това са двойките зодии, които си пасват най-добре

5 място – Скорпион

Скорпионът и черният хумор са неразделни понятия. Представителите на тези паякообразни често се шегуват много грубо, но съвсем не от злоба. Затова думите им не трябва да се вземат присърце. Нито пък сериозно.

6 място – Дева

Девата е властителката на сарказма. Тя се подиграва на абсолютно всичко, но с една-единствена цел – да се предпази от негативизма и стреса. Не я интересува какво мислят хората, главното е нейното лично спокойствие.

7 място – Овен

Хуморът на Овена не е изискан, а грубоват и простоват, но поднасянето му обикновено е придружено от силни емоции и жестове. Овенът обича неприличните шеги. Но околните обикновено го харесват.

8 място – Лъв

Лъвовете са добри разказвачи с красноречие и чар. Но те обичат да преувеличават и разкрасяват, което може да повлияе негативно на шегата като цяло. Също обичат да гледат как другите се смеят; това им носи истинско удоволствие.

Голяма промяна ги очаква тези зодии през 2024 г. - закопчайте коланите!

9 място – Козирог

Изглежда, че сериозните Козирози не са подвластни на емоциите и хумора. Те създават стена между себе си и околната среда, което кара хората да си мислят, че е невъзможно да разсмеят един Козирог. Въпреки, че всъщност ценят доброто настроение и са готови да се посмеят от сърце, но... когато никой не ги гледа.

10 място – Телец

Хуморът на представителите на този знак е неутрален: вместо да се шегуват лично, те предпочитат да слушат някой друг. Телците имат и един неприятен навик: след като изслушат виц, започват да се чудят с най-сериозен вид къде, кога и защо изобщо е трябвало да се смеят.

11 място – Риби

По отношение на хумора Рибите определено обичат да се смеят на другите. Те изпитват голямо удоволствие да гледат как околните опитват да се измъкнат от неудобни ситуации, в които са ги поставили. Но всичко това с веселие и без никакво лошо чувство.

12 място – Рак

Винаги тъжните Раците обикновено не обичат да разсмиват другите. Е, може би само понякога, под влияние на алкохола. Е, разбира се, те също могат да се смеят - но често на нещо, което изглежда им смешно само на тях.

Въобще, по принцип, астрологичните карти, дефиниции и прогнози са, разбира се, интересно четиво - но знаете, че все пак, всичко си зависи от самия човек.

---

Любомир Атанасов
Любомир Атанасов Отговорен редактор
Новините днес