Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Втори шанс за Купидон: Кои зодии ще бъдат уцелени от него?

18 август 2023, 10:13 часа

Добре дошли, любители на зодиакалните прогнози! Ако сте на хълма на размисълите за нова любов, това е точно мястото, където трябва да бъдете! Вълнуващи новини идват за някои от Вас, които трябва да дадат втори шас на Купидон. Нашият любим митичен бог ще бъде изненадващо точен със стрелите на любовта. Не забравяйте, истината е, че дори и Купидон може да има лошите си дни, така че не се чудете, ако тези зодии задължително ще получат неговите стрели през следващите седмици.

Риби

Рибите често са влюбващи се мечтатели, които намират истинската любов във въображението си преди да я открият в реалността. Може би това е причината, поради която Купидон избра да им даде втори шанс, за да може те да се насладят на уникалното изживяване да бъдат влюбени. Рибите ще получат неочаквано силни чувства към човек от тяхното обкръжение и ще бъдат приятно изненади от любовта, която е зад ъгъла.

Още: Любовта ще завладее сърцата на 4 зодии през Септември!

Лъв

Лъвът е зодията на увереността и силната воля, но в интимните си отношения, пък, са е между най-крехките знаци на зодиака. Купидон ще използва това заплашително състояние на Лъвовете, за да ги уцели със стрелата му на любовта и да ги направи да се чувстват специални и желани.Така светът на Лъвовете ще се преобърне с главата надолу и ще разберат какво представлява истинската любов.

Стрелец

Още: Любовно фиаско: С разбити сърца ще бъдат тези 3 зодии

Стрелецът е символ на експанзивност и приключения. Но това може да изолира зодията от истинските й чувства и да я направи малко повърхностна. Купидон ще използва този момент, за да помогне на Стрелците да останат по-дълго в едно връзка и да намират радостта от любовта. Така че гответе се Стрелци - този път Купидон ще Ви уцели.

Водолей

Знакът на Водолея е свързан с уникален и индивидуален подход към живота и закачливо оглеждане към традициите. Затова е изненадващо, че Купидон иска да даде на Водолеите втори шанс. За тези зодии той ще похити нестандартния подход към любовта и ще ги привлече да си намерят партньор, който ще преобърне техните възгледи и ще промени коренно живота им.

В заключение, приятели, не забравяйте, че дори когато Купидон пропуска да уцели целта с някоя от неговите стрели, това не означава, че във вашите любовни отношения няма да има хубави вести. В продължение на следващите седмици нашето творчество на всяка цена ще води към изненадващи обрати и изживявания. Вярвайте в любовта и не забравяйте да се смеете. Борете се за това, което искате и никога не спирайте да търсите своята половинка. Бъдете смели и никога не се предавайте - това е рецептата да живеем дълго и щастливо!

Христина Христова
Христина Христова Отговорен редактор
Новините днес