Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Внимавайте с тези зодии! Могат да излъжат и Хитър Петър!

21 януари 2024, 13:13 часа

Хитър Петър е легендарен образ в българския фолклор, който знае как да се измъкне от всеки капан. Той е събирателен образ на българската хитрост и съобразителност. Но той може да има и сериозна конкуренция. Не само в лицето на Настрадин Ходжа, а по-скоро в точно определени 3 зодиакални знака. Те знаят как да манипулират хората около себе си, за да постигат целите си . В тази статия ще ви представим 3 знака, които са взели най-доброто от Хитър Петър и заради това трябва да внимавате много с тях.

Риби

Рибите са креативни и емоционални, но също така са много манипулативни. Те знаят как да ви накарат да ги жалите и да им позволите да правят каквото пожелаят. Рибите също могат да измислят истории, които са напълно невярни, за да получат това, което искат. Бъдете внимателни, когато общувате с Рибите, защото те може да измамят и да ви вкарат в неудобни ситуации.

Стрелец

Стрелците са известни със своята харизма и умението си да комуникират с хората. Те могат да убедят всеки във всичко, дори и ако това не е вярно. Стрелците са много уверени в себе си и това ги прави перфектните манипулатори. Ако не сте внимателни, може да бъдете използвани от Стрелците за техни нужди.

Рак

Раците са много чувствителни и емоционални. Те могат да използват тези качества, за да манипулират другите. Ракът знае как да се оплаква, за да получи внимание и разбиране от хората около себе си. Представителите на тази зодия често използват тези трикове, за да получат това, което искат, или да излъжат хората да им дадат нещата, които те искат.

Тези три знака могат да са много хитри и манипулативни, но това не означава, че всеки представител от тях е такъв. Ако сте внимателни и не се поддавате на техните трикове, няма да имате проблем. Както казват - знанието е сила, така че имайте едно на ум с тях и бъдете сигурни, че не сте жертва на манипулации.

Христина Христова
Христина Христова Отговорен редактор
Новините днес