Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Венера в Стрелец пълни джобовете на тези зодии през ноември

19 октомври 2024, 18:00 часа

Когато житейските неволи ни притиснат, енергията на Вселената е там, за да ни върне в правия път, а астрологичните транзити значително ще подобрят финансовото състояние на определени зодии в предстоящия период.

Астролозите твърдят, че огнената Венера в Стрелец ще донесе на 4-те знака от Зодиака специално парично възнаграждение, през ноември 2024 г. ги очаква бързо нарастване на доходите.

А именно на 17 октомври Венера ще премине от страстния и мистериозен Скорпион към любопитния и авантюристичен Стрелец. Това е една от най-щедрите позиции за Венера.

През този период хората ще станат по-отворени и разбиращи. Самоприемането е друга важна тема за Венера в Стрелец. Ето защо, ако отдавна мечтаете да практикувате любов към себе си - сега е подходящият момент!

Научете как да се възползвате максимално от дара на Вселената.

Водолей

Водолеите могат да получат неочаквани парични подаръци от членове на семейството, особено от братя и сестри. Приемете ги с благодарност!

Ако отдавна мечтаете да започнете семеен бизнес, то периодът на Венера в Стрелец е идеалното време за това. Ако искате да увеличите доходите си, ще бъде много важно да се обърнете към корените си.

Близнаци

Планетата на експанзията, Юпитер, ще бъде във вашия знак по време на транзита на Венера в Стрелец. Нови хора ще дойдат в живота ви и ще променят финансовото ви състояние към по-добро. Опитайте се да не съдите за книгата по корицата – само така ще можете да стигнете до същността ѝ.

Стрелец

Стрелецът има възможност драстично да подобри финансовото си състояние. Основната тайна е да бъдеш себе си.

Вашите най-добри качества – любопитство, приключения и отвореност към света и неговите дарове, ще доведат до нов източник на доходи. Не се страхувайте да се покажете на света в правилната светлина!

Бъдете честни със себе си и заобикалящата ви среда. Само така ще заемете позиция в обществото, която ви подхожда.

Козирог

Козирозите трябва да се подготвят за бонус или повишение. Венера в Стрелец ще премине през вашия финансов сектор.

Рационалните Козирози обикновено не обичат да поемат рискове, но може би е време да опитате нови методи. Говорете с колегите си за възможни нововъведения в бизнеса на вашата компания.

 

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес