Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В събота: Вселената тества близките приятелства на 3 зодиакални знака

01 юни 2024, 06:07 часа

Когато най-добрите приятели прекарват достатъчно дълго време заедно, със сигурност ще има моменти, в които различията започват да надделяват над общите черти. Едно нещо, което всички знаем, е, че дори сред най-силните и дълги приятелства хората просто се променят. Това е в нашия начин на живот.

Макар че приятелството може да продължи, конфликтите, които се появяват от време на време, могат да бъдат тежки. В събота, 1 юни, един такъв конфликт ще се случи между приятели, родени под тези три зодиакални знака.

Още: 4 зодиакални знака, които са истински детектори на лъжата

Близнаци

Вие и най-добрият ви приятел сте преминали през всичко и част от това, което поддържа връзката ви силна, е, че и двамата сте стигнали до едно и също заключение за определени неща в живота си. И двамата искате да останете на правилния път и да правите това, което е най-добро за вас. И все пак по време на транзита на Луната в Овен в съвпад със Сатурн ще откриете, че този ваш приятел сякаш иска повече. Това ви тревожи. Не се ли очакваше те да са точно като вас, да са в пълно съгласие с вас всеки ден, във всяко отношение?

Макар да приемате промяната, вие също така сте разтревожени от нея, защото сте вярвали, че един конкретен приятел ще остане „точно“ като вас и няма да се отклони от набелязания път. И все пак, изглежда, че те имат интереси, които ги призовават към малко по-различен път, по който вие не желаете да стъпвате.

За щастие, на 1 юни сте изпълнени с приемане. Разбрали сте, че това, което имате с този много специален човек, не е състояние на застой. То е флуидно преживяване и макар че през годините сте се съпротивлявали на промените, сега сте разбрали смисъла на неостаряващия израз: „Всекиму своето“. Живей и остави да живее - така ще запазиш добрите си приятелства, Близнаци.

Дева

Толкова сте привързани към мнението си, че не осъзнавате колко много сте се променили в очите на приятел, който е разчитал на вас да останете същите. Макар че това изобщо не ви звучи привлекателно, започвате също така да виждате, че по време на съвпада на Луната в Овен със Сатурн може би сте отишли твърде далеч с категоричните си мнения и непоколебими възгледи за неща като световните дела или политиката.

Нищо не съсипва едно приятелство по-бързо от неспособността да спестите на другия човек политическото си мнение. Имате пълното право на всичко, което чувствате и в което вярвате, и наистина, повече сила за вас - но ако най-добрият ви приятел не е в пълен синхрон с вас по отношение на мнението ви, трябва ли да го карате да иска да напусне планетата, само за да се отдалечи от вас? На 1 юни 2024 г. е необходимо да преодолеете различията.

Това, че не изразявате мнението си всеки път, когато се видите с приятеля си, показва, че сте все същият човек, който може да го обича и без да е съгласен с политиката. Вие имате своето мнение, а те имат своето - и какво от това? Не е ли това подправката на живота, това разнообразие в мисленето? Да, така е, и по време на Луната в Овен ще намерите покой, знаейки, че приятелството може и ще остане силно, ако му позволите.

Скорпион

Несъгласие с приятел може потенциално да избухне просто защото не сте съгласни с нещо, което според вас е факт, а според него е измислица. Не е като това да не се е случвало никога досега. Всъщност вие имате такъв тип отношения на натиск и изтласкване. Това е част от това, което обичате в този човек. Способността да се спречквате по приятелски начин ви държи нащрек, що се отнася до това приятелство.

Все пак по време на Луната в Овен е доста лесно да позволите на нещата да излязат извън контрол. Накрая може да ви се прииска да си тръгнете вбесени, оставяйки другия човек да ви „диша праха“, докато поддържате идеята, че само вие можете да сте прави по този въпрос. Е, този път може да се наложи да се съгласите да не се съгласите, Скорпионе, защото вашият добър приятел е също толкова убеден, колкото и вие, в собствената си позиция по въпроса, за който спорите.

Още: Слънце, плаж, море... О, не! Тези зодии това не ги влече

За щастие, скоро след този разрив ще се върнете към обичайната си същност. Макар че егото ви се разпалва, двамата се познавате достатъчно добре, за да знаете, че понякога и двамата ще се прегреете дотолкова, че двигателят просто ще се развали. Това е, което правят двигателите - те се задвижват, развалят се и след това се поправят. Двигателят, който е вашето приятелство, се поправя, защото и двамата сте готови, желаете и можете да вложите тази допълнителна любов и внимание.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес