Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В сряда: Вселената дава шанс на тези две зодии да приемат изцелението

29 май 2024, 06:03 часа

Този ден ви дава възможност да се задълбочите в изцелението и себепознанието си, за да можете да приемете моментите на зашеметяваща яснота и ключови осъзнавания.

Още: Кои са най-прикритите зодиакални знаци според месеца на раждане

Когато енергиите се обединява, ви се дава решаващ шанс да прозрете какво можете да излекувате или да приемете, което ще доведе не само до личностно израстване, но и до повече живот, за който винаги сте мечтали. Невинаги е въпрос на работа, за да постигнете това, което желаете, а на изцеление, за да можете да го приемете пълноценно, когато то най-накрая се появи.

Везни

В безопасност сте да излекувате това, което винаги ви е боляло. В безопасност сте да се облегнете на всичко, което сте преживели в романтичните си взаимоотношения, и да се върнете към настройката на вътрешното си Аз и богатството от мечти и надежди, които съществуват там. Преминали сте през много неща в живота си и макар да е вярно, че обичате акта на любовта и партньорството, някои от връзките, които сте имали, са ви отвели и по-далеч от самите вас. Възможно е това да ви е накарало да изоставите мечтите си или да дадете приоритет на техните нужди над своите - но вие имате истинска дарба да проявите изобилния живот, за който винаги сте мечтали.

В сряда, 29 май, ще се засили осъзнаването ви за изцелението, което можете да направите с вътрешното си дете, и за това как преживяванията от романтичните ви връзки са оформили изборите, които правите в живота си. Вие сте в състояние да възстановите връзката с вътрешното си дете и с автентичната част от вас, която е искала да изпита всичко, което може в живота.

Когато се излекувате и започнете да се свързвате отново с тези детски мечти за живота си, ще можете да разгадаете тайната за това в каква посока трябва да поемете живота си. Тази година е пробивна за вас, в която пътуванията и новите възможности ще имат голямо значение за това, което сте в състояние да привлечете, така че изцелението ще бъде от решаващо значение, за да можете да кажете „да“ на шанса най-накрая да се превърнете в човека, който винаги сте си представяли, и да живеете живота на мечтите си.

Рак

Една от най-силните ви страни е грижата за другите. Вие естествено поставяте на първо място нуждите на хората около вас и изпитвате огромна радост да се грижите за тях, независимо дали става въпрос за приятели, семейство или за романтичната ви връзка. Хората в живота ви често са най-голямото ви богатство - но това не означава, че не можете да преследвате мечтите си. Независимо от това, което е било преди, вие сте в състояние да имате както богатството на важните взаимоотношения в живота си, така и личните постижения в кариерата си. Просто трябва да запомните, че сте длъжни да започнете да следвате мечтите си.

В сряда, 29 май, имате възможност да излекувате това, което ви е попречило да постигнете успех в кариерата или да се опрете на това, което винаги сте искали да преследвате. Съсредоточете се повече върху професионалния си живот в този момент, за да направите големи крачки и да постигнете успех. Ще осъзнаете какво ви е задържало в миналото. Възможно е това да е бил страхът да не застрашите взаимоотношенията си, да не разочаровате другите или тяхното мнение. Без значение колко успешни сте в личния си живот, това не означава, че не можете да намерите или да заслужите това в професионалния си живот.

Още: 4 зодии, за които юни 2024 ще бъде труден

Помислете как се е развил професионалният ви път и какво ви е попречило или се е превърнало в пречка за постигане на успех в кариерата. Като осъзнавате по-добре случилото се в миналото, практикувайте утвърждения, направете свободно съчинение за това какво бихте направили, ако знаехте, че не можете да се провалите, и започнете разговори с други хора, на които имате доверие, за да ви окажат подкрепа. Вашите хора искат да се грижите за себе си толкова, колкото и за тях, което включва и инвестиране на част от тази енергия в мечтите ви.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес