Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В понеделник: Дълбоко заровените тайни на тези зодии излизат наяве

20 май 2024, 06:03 часа

В понеделник, 20 май, ви очаква проверка на реалността, която може да не е точно това, което три конкретни зодиакални знака искат да чуят.

Така че, ако сте отлагали нещо или сте се опитвали да убедите себе си и другите, че това „нещо“ не съществува, днес, ще се изправим пред демоните си и ще ги прогоним подобаващо. Истината определено ни прави свободни.

Още: Не поглеждайте назад: Трудностите за тези зодии приключват в понеделник, 20-ти май 2024

Телец

Дълбоко в сърцето си знаете, че нещо не е наред - и последното нещо, което искате да чуете, са „съветите“, идващи от други хора, които просто умират да ви съобщят какво им е на ума. Искахте животът ви да бъде предсказуемо красив. Нещо се е случило, което е попречило на това, пълен стоп - и то има нещо общо с партньора, с когото сте избрали да прекарате живота си.

20 май разкрива, че сте допуснали грешка. И нима не го знаете твърде добре? Изглежда, че всички около вас са по-обсебени от това да ви кажат какво мислят, вместо да изпитват съпричастност.

Положителната страна: Липсата на съпричастност разкрива желанието ви да водите битките си при собствени условия. След като хората се уморят да ви казват какво трябва да направите (или какво изобщо не е трябвало да правите), ще започнете да избистряте съзнанието си, за да можете сами да се справите с последствията. Можете да се справите с истината - просто нямате нужда другите да ви я натрапват.

Лъв

Нещо в живота ви сякаш се завръща, за да ви преследва, а вие наистина не сте склонни да приемете истината за това. Да я приемете би означавало, че трябва да я признаете за реална, а досега сте успявали да я държите под завивките и да не я виждате. Не ти харесва и идеята други хора да знаят, тъй като последното нещо, което искаш, е да се разчуе за това.

Интересното е, че това не е толкова ужасяващо, колкото го е представил умът ви. Направили сте нещо странно и сега трябва да си го признаете. Все пак това ще приключи, затова трябва да го приемете.

Положителната страна: всичко това е в рамките на един ден. Ще откриете, че каквото и да е станало достатъчно голямо в живота ви, за да ви накара да почувствате, че трябва да отречете реалността му, сега ви се струва, че е голяма работа. Забавно е как става това. Умът ви се е подиграл с вас и сега го разбирате. Можете да си тръгнете с хладнокръвие след края на днешния ден, тъй като ще осъзнаете, че истината не е била толкова сурова, колкото сте си я представяли в ума си.

Скорпион

Има нещо в понеделника, което ви кара да си припомняте стар спомен, и колкото повече мислите за него, толкова по-трудно ви става. Много от това се случва, защото докато мислите, получавате прозрение - а видението, което имате в този момент, е такова, че правите много грешна стъпка. Съжалявате за това, а и по онова време сте го правили. Но все пак призракът на това действие ви преследва и сега.

Макар да знаете, че всичко това е в миналото, сегашното ви съзнание го изтласква тук и сега. Вие не искате това да се случва. Тук има истина, която не искате да признаете, тъй като това би ви накарало да се почувствате глупави или смешни. Осъзнавате, че сега сте различен човек, но въпреки това не можете да не искате да пренапишете историята.

Още: Предстоят драматични обрати в живота на 4 зодии до края на май 2024

Положителната страна: Добрата страна е, че макар да не можете да пренапишете историята, никой не иска това от вас, защото никой не ви обръща внимание. Когато осъзнаете, че това отричане на истината е само ваше бреме, ще разберете също така, че можете да се справите с нея много по-бързо, ако просто я приемете и продължите напред. Ето как ще преобърнете този ден в своя полза, Скорпионе: Приемете го и продължете напред.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес