Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Трансформация на съзнанието: Общ хороскоп за Лъва за 2023 г.

25 декември 2022, 21:16 часа

През 2023 г. Лъвовете ще преосмислят обичайните истини и ще намерят нов вектор на развитие. Те ще стабилизират финансовото си състояние и семейните връзки.

Те ще погледнат много познати неща от различен ъгъл. Дълго вкоренени концепции ще изглеждат неуместни и неприложими към реалността. Лъвовете ще претърпят истинска трансформация на съзнанието. Ще имат нови желания и цели и най-важното – усещане за перспектива и сила за тяхното реализиране.

Като постоянен знак, те са консервативни и не обичат промяната. Семейството и приятелският кръг ще им оказват голяма подкрепа във всички начинания.

Тъй като Лъвовете са олицетворение на огнената стихия, енергията на водата през 2023 г. ще угаси техния борбен дух. Вместо да действат решително, те ще мислят и ще се колебаят по-често, преди да вземат решения. Само чрез дипломация и убеждаване, Лъвовете ще могат да спечелят благоразположение и да укрепят статута си.

Любовен хороскоп за Лъв за 2023г

В личните отношения Лъвовете ще бъдат подпомогнати от Заека - това животно се смята за най-щастливото в източния календар, тъй като основната му ценност е семейството. Леко фиксирани върху своята личност, Лъвовете внезапно осъзнават стойността на своя партньор, което ще ги накара да мислят за брак или попълване в семейството.

Романтична среща очаква самотните представители на огнената стихия. Това е много вероятно да се случи още през януари-февруари 2023 г.

Слабостите на зодия Лъв, за които представителите й трябва много да внимават!

Финансов хороскоп за Лъва 2023 г

Още в началото на годината Заекът открива атрактивни перспективи пред Лъвовете. Те са свързани със сключването на изгодни сделки и подписването на изгодни договори.

Зодиите, които имат собствен бизнес, ще могат да заинтересуват големи инвеститори или да привлекат ценен служител в своя персонал. Служителите също ще получат шанс да се откроят и да получат добри парични бонуси.

Като лидери по природа, Лъвовете активно ще постигат целите си.

Нещо интересно за зодия Лъв, което го няма при никой друг от зодиакалните знаци!

Здравен хороскоп за Лъва за 2023 г.

Като повечето огнени знаци от зодиака, Лъвовете са склонни към прегаряне, така че просто се нуждаят от добра ваканция. Хороскопът ви съветва да отидете в страни с мек климат, където можете да попиете пясъка и да се насладите на морския въздух, наситен с йод. Слънцето ще компенсира липсата на витамин D, който особено липсва на жителите на северните ширини.

Работата в офиса може да създаде ненужно напрежение в тялото, така че Лъвовете ще се възползват от записването на лечебен масаж, сауна, солариум или акупунктура. Така ще се отпуснат.

Какъв е девизът на зодия Лъв, който ще му донесе успех през новата 2023 година

Препоръки за Лъва за 2023 г.

Годината на Заека обещава на Лъвовете интересни събития, които ще засегнат особено професионалното израстване и укрепването на отношенията с любим човек.

Въпреки успеха в начинанията си, Лъвовете трябва да бъдат внимателни при провеждането на големи финансови транзакции. Следете изпълнението на работните моменти, както и ситуацията, която преобладава в семейството.

През есента и декември 2023 г. Лъвовете трябва да спестят разходите си и да не правят импулсивни покупки. Освен това хороскопът съветва да проверявате финансовите отчети на ценните книжа, тъй като има вероятност от недоразумения с държавните агенции.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес