Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ТОП 3 на най-страстните зодии

25 февруари 2023, 23:22 часа

Близките взаимоотношения и честото показване на любов е много важно при една връзка, за да върви тя в правилната посока. Ако си търсите страстен и отдаден партньор, с който да си прекарвате страхотно - ето кои са най-сексуалните зодии сред Зодиака, на които да обърнете внимание.

Как Близнаците показват любовта си?

Близнаците са много любопитните и им харесва да надхвърлят позволените граници. Обичат експериментите. Човекът от тази зодия е любител на връзките, обича да се чувства свързан с личността на другия и слага чувствата на първо место.

4-те зодии, които дават по-малко в леглото, отколкото вземат

За Близнакът сексът е мистично преживяване, при което тялото и умът са перфектно съчетани и създават хармония и баланс. Правенето на любов в едни и същи пози винаги отегчава Близнака до смърт, така че той обича първо да се стартира със забавление.

Каква е Девата в леглото?

Девата е изключително внимателен любовник. Често поставя удоволствието на другия пред своето. Има моменти, в които Девата е склонна да бъде затворена, мълчалива, критична.

Много е важна атмосферата за Девата. Ако има добър диалог, приятна енергия и всичко е както иска - тя се оказва много по-страстна, отколкото някой би могъл да очаква. Девите обичат да показват какво могат.

Зодиите, които постоянно мислят за секс

Добри ли са Водолеите в леглото?

Под чаршафите Водолеят е много оригинален, но има нужда от конкретни непредвидими ситуации и различни обстоятелства.

Той обича своята независимост и свобода на действие. Има оригинални вкусове и е голям бунтар. Ето защо той винаги търси партньор, който знае как да го заинтригува и очарова. Перфектното разбирателство е, когато срещнат някой, който успее да ги заинтригува и да се отдаде на тяхната фантазия.

 

Сашка Христова
Сашка Христова Отговорен редактор
Новините днес