Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези зодиакални знаци лъжат, без да им мигне окото

23 февруари 2023, 23:00 часа

Как става така, че някои зодиакални знаци са способни да лъжат, без да им мигне окото - дали е въпрос на неискреност, страхотни актьорски умения или е въпрос на подреждане на звездите, което им дава статута на перфектни лъжци? Ако се вярва на астролозите, някои зодиакални знаци лъжат по-често от други. С кои от тях трябва да внимавате или да не се доверявате на всяка дума.

Тези зодии знаят как да изкривят истината и да заблудят дори най-подозрителните. Разберете кои зодиакални знаци лъжат, без да им мигне окото.

Козирог

Козирозите не лъжат. Но вероятно само според себе си. Всъщност те проектират своя свят и неговите правила за себе си като скица, която оцветяват, както намерят за добре. 
Хората, родени под този зодиакален знак, имат много добро мнение за себе си и не приемат никаква критика. Интересното е, че това се дължи на тяхната недоверчивост. 
Козирозите лъжат, защото това е техният защитен щит. Благодарение на него никой не познава истинската им същност и никой не може да ги нарани. 
Трябва да се признае, че в някои кръгове неговоренето на истината се възприема по-добре от честността. Следователно Козирогът печели много от своята дипломатичност. 
Ако не срещне човек, на когото да се довери напълно и който да го научи на красотата на искрените отношения, той ще остане в своята черна дупка от безкрайна поредица от лъжи, на която в един момент ще му е трудно да различи кое е истина и кое е плод на собственото му въображение. 

Тези зодии лъжат най-много

Везни

Присъствието на Везните сред зодиакалните знаци, които лъжат най-често, е малко изненадващо. Това е изключително разумен и уравновесен зодиакален знак - защо тогава си позволява да изопачава реалността и да мами? 
Оказва се, че Везните лъжат най-често, за да не карат другите да се чувстват неудобно. Благородна цел, но това не оправдава средствата, които използват. 
Везните са майстори на благородната лъжа, с която само искат да помогнат. В действителност обаче те заплитат мрежа, която е трудно да се разплетат. 
В крайна сметка никой не печели, когато истината излезе наяве. 
Скъпи Везни, понякога се налага да се изправите пред трудностите, да бъдете напористи и да изразите мнението си, дори ако то не се харесва на някого. В бъдеще подобна честност ще ви се отплати, при това повече от лъжите, които са сложени в ъглите.

За какво ЛЪЖАТ най-често всички 12 зодии

Скорпион

Скорпионът е силен играч в конкуренцията: "Най-добрият лъжец". Той притежава отлични умения за манипулация, а увереността и харизмата му го правят труден за устояване, защото понякога другите не вярват на нито една негова дума. 
Вие трябва да се превърнете в детектив по следите на сериен лъжец, който никога не открива истината. Интелектът на Скорпиона е като бръснач, а хладната му пресметливост и способността му да анализира точно ще ви обрекат на провал. 

Съгласни ли сте, че тези зодиакални знаци лъжат най-често? Споделете с нас!

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес