Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 5 зодиакални знака, които приемат всичко лично

11 януари 2023, 22:11 часа

Тези 5 зодиакални знаци са най-чувствителните към критика и обида хора.
Склонността да приемате нещата лично всъщност е свързана със зодиакалния знак, тъй като Слънцето се чувства различно във всяко съзвездие.

Например родените през есента (Дева, Везни, Скорпион) са по-склонни да изпитват меланхолия и самосъжаление, докато родените през зимата (Стрелец, Козирог, Водолей и Риби) обикновено се смятат за изгнаници и понякога се опитват да докажат стойността си пред другите.

От друга страна, хората, родени през пролетния период (Овен, Телец и Близнаци), процъфтяват, така че рядко се чувстват некомфортно в компанията на другите и не се обиждат на никого. Напротив, те са изключително активни и все още не разполагат с време, за да постигнат още повече.

Зодиите, които използват миналото, за да спечелят спор

За родените през лятото, като Раците и Лъвовете, Слънцето е най-силно през този период. Обикновено тези знаци много искат да успеят. Те са като деца, които вярват, че могат да бъдат всичко, за което са си мечтали. Затова те са изключително чувствителни към критиките на другите, тъй като искат винаги да са на върха.

Астролог ни каза кои зодиакални знаци наистина възприемат всичко.

Рак

Ракът се определя от лятното равноденствие, когато Слънцето е в най-високата си точка на небето. Затова всички чувства и преживявания са преувеличени, което прави хората под този знак много емоционални. На този знак му е трудно да понася критики, защото просто не знае как да реагира на тях. Ракът е "вечно дете", което жадува за приемане и любов. Това означава, че неудовлетвореността няма място тук, защото според логиката на Рака, когато обичате, не искате да променяте човека.

4 зодии, които не приемат срещите много сериозно

Риби

Представителите на този знак се смятат за най-романтичните, но в същото време са недоверчиви, подозрителни и чувствителни хора. Затова в най-добрия случай това ще се изрази в творческо разочарование и циклично самосъжаление, а в най-лошия - в "жертва". 
Всъщност Рибите успяват да получат това, което искат, благодарение на способността си да изглеждат слаби, наранени и обидени. Най-често обаче те правят това несъзнателно, просто защото приемат лошо коментарите за себе си. Така колегата, който не отговаря на съобщенията, или приятелят, който забравя важна дата, може да се превърне в истинска персона нон грата в живота им.

Скорпион

Най-тъжното нещо за Скорпионите е липсата на приемане от страна на другите. Те често смятат, че не са забелязани, не са разбрани и не са оценени. Работата е там, че представителите на този знак имат голям творчески потенциал и са способни да обичат, но само когато са напълно приети. Когато някой се съмнява в таланта или обезценява чувствата на Скорпиона, това е най-голямата трагедия за него. Така че първият сигнал за излизане от една връзка за всеки Скорпион трябва да бъде, когато се опитвате да го промените и да го принудите да бъде напълно различен човек.

Най-завистливите зодии на Зодиака

Козирог

Най-тъмната нощ е преди зазоряване, а най-дългата нощ е денят, в който Слънцето навлиза в знака Козирог. Именно това определя характера на представителите на този знак. Козирозите са склонни да мислят негативно, когато смятат, че пречат на другите. Несигурността в себе си, в своите таланти и качества поражда потребност да получава похвали и одобрение от другите хора. Това е като наркотик, който кара Козирозите да приемат присърце всяко казано "лошо" изречение. Ако не е оценен достатъчно, Козирогът негодува; ако е хвален прекалено често, Козирогът се съмнява дали тази лесна награда има някаква стойност.

Лъв

Този знак още от детството си обича да бъде хвален. Всеки Лъв (включително и интровертите) мечтае да стои на сцената и да получава аплодисменти, като дете, което иска да се потопи в любовта на родителите си. Струва му се, че всички трябва да го поставят на пиедестал и да се отнасят благосклонно към това поради факта, че Лъвът е нарцисист. Когато Лъвът осъзнава, че някой е по-добър от него и че никой не се интересува от постиженията му, той се чувства като актьор, който играе в празен театър. Освен това Лъвът се опитва да бъде харесван, за да получи повече аплодисменти, и престава да бъде себе си. Това е изпълнено и с неприязън към света, както и с разочарование от самия себе си.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес