Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 3 зодии никога не трябва да си взимат котка

30 май 2024, 22:22 часа

Котките са най-красивите същества на света. Със своето мъркане, обич и топлина те даряват щастие на хората. Оказва се обаче, че не всички зодиакални знаци могат да се разбират с котки.

И дори от пръв поглед да изглежда, че между вас и мъркането всичко е наред, в действителност животното просто ще изсмуче силата и енергията от вас. Тогава няма да можете да си задавате въпроси защо постоянно сте уморени, правите с нежелание каквото и да било или често сте в пълна апатия. В някои случаи за това може да е виновен собственият ви домашен любимец.

Има 3 зодиакални знака, за които е противопоказно да имат котки у дома. Проверете дали сте един от тях.

Лъв

Как е възможно това да се случи? Този зодиакален знак се води вид котка. Само че малко по-дива и голяма. Точно в това обаче е смисълът. Ако Лъвът си вземе котка за домашен любимец, то приятелство между тях явно няма да се получи. Само конкуренция във всичко.

Тези 4 зодии са луди по КОТКИТЕ и несъмнено си приличат с тях

Докато Лъвът ще говори за това как вървят нещата в работата му, котката ще ласкае всички членове на семейството, привличайки вниманието към себе си. Ако представителят на този зодиакален знак се скара на мъркащите за издран диван или счупена ваза, отмъщението под формата на развалени чехли няма да чака дълго.

В крайна сметка подобна борба ще изтощи както собственика, така и домашния любимец. Затова е по-добре Лъвовете да изберат за домашен любимец някой от гризачите, рибките, папагалите или дори нещо екзотично. Например хамелеон.

Овен

Овните са свикнали да водят активен живот. Те рядко седят на едно място. Представителите на този зодиакален знак се нуждаят от постоянно движение. Котката не е спътникът, който ще успее да направи на Овена достойна компания. От морална и психологическа гледна точка мъркането само ще изсмуче енергията от тях, ще "зарази" с апатия и ще предизвика загуба на мотивация за живот.

Така че котката не е никак добра идея за домашен любимец. Много по-практично ще бъде да си вземат куче. Той ще бъде много по-подходящ за тях.

Каква котка си според зодията

Козирог

Козирозите са невероятно дисциплинирани. Те обичат винаги да има ред. В мислите, плановете и организацията на пространството. С котките обаче по този въпрос явно не им върви.

Ето защо Козирозите постоянно ще се дразнят от пакостливите лудории на косматия любимец - преобърната купа с вода, хвърлена саксия с растение от перваза на прозореца, дрехи, които постоянно са в козина и косми. В резултат на това представителите на този зодиакален знак ще получават само отрицателни емоции от общуването с домашния любимец. А дали това е необходимо за тях? По-добре е да пуснете тази енергия в много по-приятна посока.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес