Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тази зодии са много потайни и рядко говорят за чувствата си

15 февруари 2023, 21:33 часа

Не всеки е способен да говори открито за чувствата си. Понякога някои хора не знаят как да отговорят на изчерпателно признание, а понякога дори не са в състояние да покажат емоции или чувства. Астролозите са на мнение, че това е особено вярно за няколко зодиакални знака.

Потискането на емоциите и чувствата, особено в продължение на дълъг период от време, може да има отрицателно въздействие не само върху здравето ни, но и върху отношенията с близките ни или с новите хора, които срещаме. Тази потайност е свързана с чертите на характера и личността, а понякога и с възпитанието. Астролозите смятат, че нежеланието да се говори за чувства или да се показват емоции е свързано със зодиакалния знак и хороскопа. Подобни теории обаче трябва да се приемат с известна доза съмнение, дори ако виждаме, че в тях има зрънце истина.

5-те най-потайни зодии - като затворена книга са

Водолей

Водолеят живее в свой собствен свят и избягва да говори за чувствата. Тази въздушна зодия рядко се отваря към другите и ги допуска до себе си. По този начин той се предпазва от нараняване. 
Не обича да се занимава с чувства и предпочита да избягва подобни теми в разговорите. Той е затворен в себе си и дистанциран. Това води до проблеми в отношенията с близките.

Рак

Ракът се страхува да не бъде наранен. Предпочита да потиска емоциите в себе си. Ето защо често изглежда затворен и меланхоличен. Той осъзнава и е уверен в чувствата си, но рядко ги показва. 
Предпочита да потиска емоциите си и да плаче в самота, за да се освободи от напрежението. Противно на външния вид, той се привързва силно към близките си, макар че рядко го показва.

Това са най-потайните ЗОДИИ

Близнаци

Близнаците са непостоянни и затова рядко говорят откровено за чувствата си. Те са много променливи. Дотолкова, че сами не са в състояние да го разберат. Днес те са сигурни в нещо, а утре започват да поставят всичко под въпрос. 
Ето защо предпочитат да не правят никакви декларации или договори. Те рядко говорят за чувствата си, защото знаят, че те се променят като в калейдоскоп.

Скорпион

Скорпионът е мистериозен и има проблеми с доверието. Този зодиакален знак понякога може да бъде много потаен. 
От една страна, той би искал да показва емоциите си открито, а от друга, предпочита да се крие зад маската на загадъчност. Създава впечатление, че е недостъпен, и рядко позволява на другите да го видят, освен ако не е необходимо.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес